Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3869
Title: Технологічні критерії зберігання заморожених плодів
Other Titles: Technological criteria of storage of the frozen garden-stuffs
Authors: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Буденко, Сергій Федорович
Буденко, Сергей Федорович
Budenko, Serhii
Keywords: заморожування;температура зберігання;терміни зберігання;якість продукту;метод оцінки якості;швидкість падіння стійкості продукту;freezing;temperature of storage;shelf-lives;internals of product;method of estimation of internals;speed of falling of firmness of product
Issue Date: 2009
Series/Report no.: Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць;вип. 20
Abstract: UK: У статті приводяться результати досліджень впливу терміну й температури холодильного зберігання деяких видів замороженої плодоовочевої сільськогосподарської продукції на якість цієї продукції. Пропонується метод оцінки якості. EN: In the article the results of researches of influencing of shelf-life some types of the frozen fruit and vegetable products are presented on quality of this products. The method of estimation of quality is offered.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3869
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.