Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3869
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ялпачик, Володимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Владимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Буденко, Сергій Федорович | - |
dc.contributor.author | Буденко, Сергей Федорович | - |
dc.contributor.author | Budenko, Serhii | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-07T12:49:38Z | - |
dc.date.available | 2018-06-07T12:49:38Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3869 | - |
dc.description.abstract | UK: У статті приводяться результати досліджень впливу терміну й температури холодильного зберігання деяких видів замороженої плодоовочевої сільськогосподарської продукції на якість цієї продукції. Пропонується метод оцінки якості. EN: In the article the results of researches of influencing of shelf-life some types of the frozen fruit and vegetable products are presented on quality of this products. The method of estimation of quality is offered. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць;вип. 20 | - |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | температура зберігання | uk |
dc.subject | терміни зберігання | uk |
dc.subject | якість продукту | uk |
dc.subject | метод оцінки якості | uk |
dc.subject | швидкість падіння стійкості продукту | uk |
dc.subject | freezing | uk |
dc.subject | temperature of storage | uk |
dc.subject | shelf-lives | uk |
dc.subject | internals of product | uk |
dc.subject | method of estimation of internals | uk |
dc.subject | speed of falling of firmness of product | uk |
dc.title | Технологічні критерії зберігання заморожених плодів | uk |
dc.title.alternative | Technological criteria of storage of the frozen garden-stuffs | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
12. Технологічні критерії зберігання заморожених плодів.pdf | 439.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.