Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3791
Title: | Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina |
Keywords: | колір;зберігання;зелень петрушки;огірки;кабачки;антиоксиданти;хлорофіли;каротиноїди;якість |
Issue Date: | 2014 |
Series/Report no.: | Восточно-европейский журнал передовых технологий;№4/10 |
Abstract: | Uk: Досліджено вплив антиоксидантних препаратів на зміни кольору при зберіганні зелені петрушки, огір- ків та кабачків. Для сповільнення розпаду хлорофілів, каротиноїдів та підтримання високої якості овочів, що мають зелене забарвлення, запропоновано післяз- биральну теплову обробку розчином антиоксидан- ту, що містить хлорофіліпт для огірків і кабачків та використання живильного розчину з антиоксиданта- ми для петрушки. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3791 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.