Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3791
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesiauk
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівнаuk
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановнаuk
dc.contributor.authorKulik, Alinauk
dc.date.accessioned2018-06-06T06:52:51Z-
dc.date.available2018-06-06T06:52:51Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3791-
dc.description.abstractUk: Досліджено вплив антиоксидантних препаратів на зміни кольору при зберіганні зелені петрушки, огір- ків та кабачків. Для сповільнення розпаду хлорофілів, каротиноїдів та підтримання високої якості овочів, що мають зелене забарвлення, запропоновано післяз- биральну теплову обробку розчином антиоксидан- ту, що містить хлорофіліпт для огірків і кабачків та використання живильного розчину з антиоксиданта- ми для петрушки.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВосточно-европейский журнал передовых технологий;№4/10-
dc.subjectколірuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectзелень петрушкиuk
dc.subjectогіркиuk
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectхлорофілиuk
dc.subjectкаротиноїдиuk
dc.subjectякістьuk
dc.titleСтабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf563.93 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.