Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3785
Название: Експериментальні дослідження процесу змішування води з концентратом у протитечійно-струминному змішувачі
Другие названия: Experimental investigations of the process of mixing liquids in a counter-jet mixer
Авторы: В’юник, Ольга Володимирівна
Вьюник, Ольга Владимировна
Viunyk, Olha
Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyryl
Смєлов, Андрій Олександрович
Смелов, Андрей Александрович
Паніна, Валерія Валеріївна
Панина, Валерия Валериевна
Panina, Valeriia
Ключевые слова: струминне змішування
протитечійно-струминний змішувач
змішувач солодких напоїв
перемішування води з концентратом
залежності вмісту концентрату
тиск подачі води
jet mixing
experimental research
counter-jet mixer
mixer of sweet drinks
mixing of water with concentrate
Дата публикации: 2018
Серия/номер: Slovak international scientific journal;№ 14, Vol. 1
Краткий осмотр (реферат): UK: Представлено результати експериментальних досліджень процесу протитечійно-струминного змішування води з концентратом для виготовлення солодких напоїв. Надано схему експериментальної установки, описано принцип її роботи. Наведені залежності вмісту концентрату в змішаному розчині від тиску подачі води, напору концентрату, величини кільцевого зазору в приймальній камері і відстані між форсунками. Представлено оптимальні конструктивно-технологічні параметри змішувача для забезпечення необхідного вмісту концентрату в готовому розчині. EN: The results of experimental studies of the process of counter-jet mixing of water with a concentrate for the production of sweet drinks are presented. The scheme of the experimental setup is given, describes principle of operation. The dependences of the content of concentrate in the mixed solution on the pressure of the water supply, concentrate pressure, the size of the annular gap in the receiving chamber and the distance between the nozzles are given. The optimal design and technological parameters of the mixer were determined to provide the required concentrate content in the finished solution.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3785
Располагается в коллекциях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
124.Experimental investigations of the process of mixing liquids in a counter-jet mixer.pdf347,41 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.