Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3785
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВ’юник, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorВьюник, Ольга Владимировна-
dc.contributor.authorViunyk, Olha-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyrylo-
dc.contributor.authorСмєлов, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorСмелов, Андрей Александрович-
dc.contributor.authorSmielov, Andriiuk
dc.contributor.authorПаніна, Валерія Валеріївнаuk
dc.contributor.authorПанина, Валерия Валерьевнаuk
dc.date.accessioned2018-03-18-
dc.date.available2018-06-06T06:31:59Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3785-
dc.description.abstractUK: Представлено результати експериментальних досліджень процесу протитечійно-струминного змішування води з концентратом для виготовлення солодких напоїв. Надано схему експериментальної установки, описано принцип її роботи. Наведені залежності вмісту концентрату в змішаному розчині від тиску подачі води, напору концентрату, величини кільцевого зазору в приймальній камері і відстані між форсунками. Представлено оптимальні конструктивно-технологічні параметри змішувача для забезпечення необхідного вмісту концентрату в готовому розчині. EN: The results of experimental studies of the process of counter-jet mixing of water with a concentrate for the production of sweet drinks are presented. The scheme of the experimental setup is given, describes principle of operation. The dependences of the content of concentrate in the mixed solution on the pressure of the water supply, concentrate pressure, the size of the annular gap in the receiving chamber and the distance between the nozzles are given. The optimal design and technological parameters of the mixer were determined to provide the required concentrate content in the finished solution.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesSlovak international scientific journal;№ 14, Vol. 1-
dc.subjectструминне змішуванняuk
dc.subjectпротитечійно-струминний змішувачuk
dc.subjectзмішувач солодких напоївuk
dc.subjectперемішування води з концентратомuk
dc.subjectзалежності вмісту концентратуuk
dc.subjectтиск подачі водиuk
dc.subjectjet mixinguk
dc.subjectexperimental researchuk
dc.subjectcounter-jet mixeruk
dc.subjectmixer of sweet drinksuk
dc.subjectmixing of water with concentrateuk
dc.titleЕкспериментальні дослідження процесу змішування води з концентратом у протитечійно-струминному змішувачіuk
dc.title.alternativeExperimental investigations of the process of mixing liquids in a counter-jet mixeruk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
124.Experimental investigations of the process of mixing liquids in a counter-jet mixer.pdf347.41 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.