Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3478
Назва: Придатність плодів сортів яблунь до зберігання за передзбиральної обробки антиоксидантами: автореферат дис. ... канд. с.-г. наук: 06.01.15
Інші назви: Keeping capacity of apple sorts under preharvest treatment with antioxidants
Пригодность плодов сортов яблонь к хранению при предуборочной обработке антиоксидантами
Автори: Байбєрова, Світлана Сергіївна
Байберова, Светлана Сергеевна
Baybiеrova, Svitlana
Ключові слова: яблоки;хранение;антиоксиданты;дистинол;полиэтиленгликоль;товарное качество;природная убыль массы;питательные и биологически активные вещества;яблука;зберігання;антиоксиданти;поліетиленгліколь;товарна якість;природна втрата маси;поживні та біологічно активні речовини
Дата публікації: 2013
Короткий огляд (реферат): Uk:Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва. Національний університет біоресурсів та природокористування України, Київ, 2013. Дисертація присвячена оцінці сортів плодів яблунь пізніх строків достигання, вирощених в умовах зони Південного Степу України на придатність до тривалого зберігання з використанням антиоксидантних композицій та підбору антиоксидантних композицій для передзбиральної обробки плодів, які б забезпечували подовження терміну їх зберігання з високою якістю.Ru: Диссертация на соискание научной степени кандидата сельскохозяйственных наук по специальности 06.01.15 – первичная обработка продуктов растениеводства. En: Dissertation for the academic degree of Candidate of agricultural sciences by speciality 06.01.15 – primary processing of plants products. National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, Kyiv, 2013. The dissertation is devoted to the estimation of storage capacity of late-ripening apple sorts grown in the conditions of the southern Steppe of Ukraine under application of antioxidant compositions; and to selection of the antioxidant compositions for preharvest fruit treatment enabling extension of their high quality storage period.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3478
Розташовується у зібраннях:Дисертації, автореферати дисертацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14_Байберова_автореф.pdf474.74 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.