Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2132
Назва: Вплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберігання
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Ключові слова: кабачки;зберігання;антиоксиданти
Дата публікації: 2015
Видавництво: Полтав. гос. аграр. акад.
Серія/номер: Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;№ 6, ч. 4
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив теплової обробки антиоксидантами на інтенсивність та субстрати дихання кабачків впродовж зберігання. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки і антиоксидантів дозволяє гальмувати інтенсивність дихання, практично вдвічі знижує швидкість витрачання сухих речовин, на 10..12 % розчинних сахаридів, а також інгібує приріст титрованої кислотності на 43…50 %, залежно від гібриду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2132
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1604.pdf377.07 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.