Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2132
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | uk |
dc.contributor.author | Калитка, Валентина Василівна | uk |
dc.contributor.author | Калитка, Валентина Васильевна | uk |
dc.contributor.author | Kalytka, Valentyna | uk |
dc.date.accessioned | 2017-11-06T07:43:39Z | - |
dc.date.available | 2017-11-06T07:43:39Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2132 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив теплової обробки антиоксидантами на інтенсивність та субстрати дихання кабачків впродовж зберігання. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки і антиоксидантів дозволяє гальмувати інтенсивність дихання, практично вдвічі знижує швидкість витрачання сухих речовин, на 10..12 % розчинних сахаридів, а також інгібує приріст титрованої кислотності на 43…50 %, залежно від гібриду. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Полтав. гос. аграр. акад. | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;№ 6, ч. 4 | - |
dc.subject | кабачки | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.title | Вплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберігання | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.