Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesiauk
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Василівнаuk
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Васильевнаuk
dc.contributor.authorKalytka, Valentynauk
dc.date.accessioned2017-11-06T07:43:39Z-
dc.date.available2017-11-06T07:43:39Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2132-
dc.description.abstractДосліджено вплив теплової обробки антиоксидантами на інтенсивність та субстрати дихання кабачків впродовж зберігання. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки і антиоксидантів дозволяє гальмувати інтенсивність дихання, практично вдвічі знижує швидкість витрачання сухих речовин, на 10..12 % розчинних сахаридів, а також інгібує приріст титрованої кислотності на 43…50 %, залежно від гібриду.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПолтав. гос. аграр. акад.uk
dc.relation.ispartofseriesТехнологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;№ 6, ч. 4-
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.titleВплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберіганняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1604.pdf377.07 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.