Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18866
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.advisorDanchenko, Olena-
dc.contributor.authorЯрославська, Марія-
dc.date.accessioned2025-04-11T12:08:18Z-
dc.date.available2025-04-11T12:08:18Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЯрославська М. Удосконалення технології зберігання ягід суниці з використанням біологічно-активних речовин (23 ХТД 12740451.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 9 табл., 11 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18866-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою.На основі проведених теоретичних та експериментальних досліджень підтверджено практичну цінність удосконаленої технології зберігання ягід суниці за використання антиоксидантної композиції.Проаналізовано різні способи обробки сировини перед закладанням на зберігання.Підібрано оптимальне співвідношення компонентів у складі композиції для обробки ягід перед закладанням на зберігання.Встановлено вплив композиції на тривалість зберігання ягід суниці та природні втрати маси.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectягоди суниціuk
dc.subjectбіологічно-активні речовиниuk
dc.subjectорганолептичний аналізuk
dc.subjectфізіологічні хворобиuk
dc.subjectприродна втрата масиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.titleУдосконалення технології зберігання ягід суниці з використанням біологічно-активних речовин (23 ХТД 12740451.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yaroslavska_dyplom_2025.pdf590.63 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.