Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18861
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.advisorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorШенкман, Станіслав-
dc.date.accessioned2025-04-11T11:43:43Z-
dc.date.available2025-04-11T11:43:43Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationШенкман. С. Удосконалення технології печива з підвищеним вмістом клітковини (23ХТД. 13153093.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 82 с., 27 табл., 4 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18861-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, з'ясовано стан та перспективи виготовлення печива з підвищеним вмістом клітковини, проведено аналіз сучасних технологій виготовлення печива з додаванням рослинних компонентів, підтверджено актуальність теми та доцільність використання клітковини з какао та аскорбінової кислоти у технології печива з підвищеним вмістом клітковини; удосконaлено технологію та розроблено рецептуру печива з підвищеним вмістом клітковини. Встановлено, що додавання клітковини з какао в комплексі з аскорбіновою кислотою у технології печива має позитивний вплив на показники готового продукту. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні показники, розраховано енергетичну цінність, вміст вітамінів та мінералів у розроблених зразках печива виготовлених за вдосконаленою технологією.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectпечивоuk
dc.subjectклітковина з какаоuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectмасло вершковеuk
dc.subjectяйця курячіuk
dc.subjectорганолептичний аналізuk
dc.subjectтвердістьuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.titleУдосконалення технології печива з підвищеним вмістом клітковини (23ХТД. 13153093.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shenkman_dyplom_2025.pdf498.46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.