Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18850
Title: | Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Тараненко, Галина Григорівна Taranenko, Halyna |
Scientific director: | Прісс, Олеся Петрівна Priss, Olesia |
Keywords: | протеїновий смузі;плодоовочева сировина;функціональні властивості;технологія виробництва;органолептична оцінка |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Тараненко Г. Г. Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 81 с., 18 табл., 8 рис. |
Abstract: | В кваліфіікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та представлені розроблені рецептури виготовлення протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини.Розглянута та описана загальна технологія виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини. Описані результати органолептичної оцінки контрольного та дослідного варіантів. Розраховано економічну ефективність виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини. Розглянуто охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18850 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Taranenko_dyplom_2025.pdf | 394.62 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.