Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18812
Title: Удосконалення технології виробництва обліпихового соусу (23ХТД. 12771053.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Кожемякин, Олександр Олександрович
Scientific director: Демидова, Анастасія Олександрівна
Demydova, Anastasiia
Keywords: обліпиха;базилік;цебрець;технологія;органолептичні показники;соус;ягоди;харчова цінність;стерилізація
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Кожемякин О. О. Удосконалення технології виробництва обліпихового соусу (23ХТД. 12771053.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. А. О. Демидова; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 46 с., 8 табл., 4 рис.
Abstract: У роботі, проведено аналіз сучасних способів виготовлення ягідних соусів та розглянуто асортимент продукції, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність обліпихи та спецій, розглянуто особливості технологічного процесу виготовлення ягідних соусів та обгрунтовано асортимент. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні економічні покaзники дослідної партії обліпихового пряного соусу виготовленого за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18812
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kozhemyakin_dyplom_2025.pdf380.94 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.