Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18812
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Демидова, Анастасія Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Demydova, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Кожемякин, Олександр Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-10T07:03:00Z | - |
dc.date.available | 2025-04-10T07:03:00Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Кожемякин О. О. Удосконалення технології виробництва обліпихового соусу (23ХТД. 12771053.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. А. О. Демидова; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 46 с., 8 табл., 4 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18812 | - |
dc.description.abstract | У роботі, проведено аналіз сучасних способів виготовлення ягідних соусів та розглянуто асортимент продукції, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність обліпихи та спецій, розглянуто особливості технологічного процесу виготовлення ягідних соусів та обгрунтовано асортимент. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні економічні покaзники дослідної партії обліпихового пряного соусу виготовленого за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | обліпиха | uk |
dc.subject | базилік | uk |
dc.subject | цебрець | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.subject | соус | uk |
dc.subject | ягоди | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | стерилізація | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва обліпихового соусу (23ХТД. 12771053.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kozhemyakin_dyplom_2025.pdf | 380.94 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.