Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18812
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДемидова, Анастасія Олександрівна-
dc.contributor.advisorDemydova, Anastasiia-
dc.contributor.authorКожемякин, Олександр Олександрович-
dc.date.accessioned2025-04-10T07:03:00Z-
dc.date.available2025-04-10T07:03:00Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКожемякин О. О. Удосконалення технології виробництва обліпихового соусу (23ХТД. 12771053.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. А. О. Демидова; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 46 с., 8 табл., 4 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18812-
dc.description.abstractУ роботі, проведено аналіз сучасних способів виготовлення ягідних соусів та розглянуто асортимент продукції, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність обліпихи та спецій, розглянуто особливості технологічного процесу виготовлення ягідних соусів та обгрунтовано асортимент. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні економічні покaзники дослідної партії обліпихового пряного соусу виготовленого за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectобліпихаuk
dc.subjectбазилікuk
dc.subjectцебрецьuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectсоусuk
dc.subjectягодиuk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.subjectстерилізаціяuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва обліпихового соусу (23ХТД. 12771053.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kozhemyakin_dyplom_2025.pdf380.94 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.