Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18726
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.advisorSamoichuk, Kyrylo-
dc.contributor.authorАндраш, Павло Васильович-
dc.date.accessioned2025-04-04T06:05:09Z-
dc.date.available2025-04-04T06:05:09Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationАндраш П. В.Вдосконалення технологічної лінії виробництва сметани в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12838441.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування / ТДАТУ; Керівник К. О. Самойчук; Механіко-технологічний факультет. Запоріжжя, 2025. 61 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18726-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження ринку продукції аналізованого регіону. Дано характеристику поточного стану переробних підприємств та їхньої продукції. Поставлено завдання вдосконалення процесу виробництва сметани. Проведено удосконалення потокових технологічних ліній з виробництва молочних продуктів. Розглянуто питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Представлено розрахунки економічних показників для цехів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectпоточно-технологічна лініяuk
dc.subjectсметанаuk
dc.subjectвдосконаленняuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectпереробкаuk
dc.subjectмонтажuk
dc.subjectексплуатаціяuk
dc.titleВдосконалення технологічної лінії виробництва сметани в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12838441.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудуванняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Andras_dyplom_2025.pdf754.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.