Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18114
Title: | Проєктування потоково-технологічної лінії виробництва морозива в умовах Мелітопольського району Запорізької області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування» |
Authors: | Мережко, Ілля Олександрович |
Scientific director: | Паляничка, Надія Олександрівна |
Keywords: | виробництво морозива;цех;пломбір;вдосконалення;купівельна спроможність;прибуток;охорона праці;потоково-технологічна лінія;строк окупності |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Мережко І. О. Проєктування потоково-технологічної лінії виробництва морозива в умовах Мелітопольського району Запорізької області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Мережко Ілля Олександрович. Наук. керівник к.т.н., доцент Н. О. Паляничка. Запоріжжя, 2024. 65 с., 16 літ. джерел. |
Abstract: | UA: В сучасних умовах розвитку галузі харчової промисловості, зокрема перероки молока, необхідно постійно вдосконалювати технологічні процеси з метою підвщення якості продукції, оптимізації виробництва та зниження витрат. З урахуванням цих факторів, дана магістерська робота присвячена дослідженню та вдосконаленню потоково-технологічної лінії переробки молока з метою виробництва якісного морозива в умовах Мелітопольського району Запорізької області. У зв'язку з постійним зростанням попиту на морозиво як популярного продукту споживання, важливо забезпечити ефективне виробництво з використанням молока як основної сировини. Підвищення якості молочних продуктів, оптимізація технологічних процесів та впровадження сучасних підходів до виробництва становлять основні завдання даного дослідження. У рамках магістерської роботи буде проведено аналіз існуючих технологічних процесів переробки молока, ідентифіковано інноваційні підходи та передові технології у виробництві морозива, розроблено та впроваджено пропозиції щодо оптимізації потоково-технологічної лінії переробки молока з метою підвищення якості та конкурентоспроможності продукції. Дослідження, яке виконується, має велике практичне значення для підприємств переробки молока у регіоні, а також може слугувати основою для подальших наукових досліджень у галузі харчової промисловості та технологічного виробництва. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18114 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_merged.pdf | 982.45 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.