Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18114
Title: Проєктування потоково-технологічної лінії виробництва морозива в умовах Мелітопольського району Запорізької області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування»
Authors: Мережко, Ілля Олександрович
Scientific director: Паляничка, Надія Олександрівна
Keywords: виробництво морозива;цех;пломбір;вдосконалення;купівельна спроможність;прибуток;охорона праці;потоково-технологічна лінія;строк окупності
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Мережко І. О. Проєктування потоково-технологічної лінії виробництва морозива в умовах Мелітопольського району Запорізької області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Мережко Ілля Олександрович. Наук. керівник к.т.н., доцент Н. О. Паляничка. Запоріжжя, 2024. 65 с., 16 літ. джерел.
Abstract: UA: В сучасних умовах розвитку галузі харчової промисловості, зокрема перероки молока, необхідно постійно вдосконалювати технологічні процеси з метою підвщення якості продукції, оптимізації виробництва та зниження витрат. З урахуванням цих факторів, дана магістерська робота присвячена дослідженню та вдосконаленню потоково-технологічної лінії переробки молока з метою виробництва якісного морозива в умовах Мелітопольського району Запорізької області. У зв'язку з постійним зростанням попиту на морозиво як популярного продукту споживання, важливо забезпечити ефективне виробництво з використанням молока як основної сировини. Підвищення якості молочних продуктів, оптимізація технологічних процесів та впровадження сучасних підходів до виробництва становлять основні завдання даного дослідження. У рамках магістерської роботи буде проведено аналіз існуючих технологічних процесів переробки молока, ідентифіковано інноваційні підходи та передові технології у виробництві морозива, розроблено та впроваджено пропозиції щодо оптимізації потоково-технологічної лінії переробки молока з метою підвищення якості та конкурентоспроможності продукції. Дослідження, яке виконується, має велике практичне значення для підприємств переробки молока у регіоні, а також може слугувати основою для подальших наукових досліджень у галузі харчової промисловості та технологічного виробництва.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18114
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_merged.pdf982.45 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.