Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18114
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorМережко, Ілля Олександрович-
dc.date.accessioned2024-10-31T18:37:21Z-
dc.date.available2024-10-31T18:37:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМережко І. О. Проєктування потоково-технологічної лінії виробництва морозива в умовах Мелітопольського району Запорізької області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Мережко Ілля Олександрович. Наук. керівник к.т.н., доцент Н. О. Паляничка. Запоріжжя, 2024. 65 с., 16 літ. джерел.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18114-
dc.description.abstractUA: В сучасних умовах розвитку галузі харчової промисловості, зокрема перероки молока, необхідно постійно вдосконалювати технологічні процеси з метою підвщення якості продукції, оптимізації виробництва та зниження витрат. З урахуванням цих факторів, дана магістерська робота присвячена дослідженню та вдосконаленню потоково-технологічної лінії переробки молока з метою виробництва якісного морозива в умовах Мелітопольського району Запорізької області. У зв'язку з постійним зростанням попиту на морозиво як популярного продукту споживання, важливо забезпечити ефективне виробництво з використанням молока як основної сировини. Підвищення якості молочних продуктів, оптимізація технологічних процесів та впровадження сучасних підходів до виробництва становлять основні завдання даного дослідження. У рамках магістерської роботи буде проведено аналіз існуючих технологічних процесів переробки молока, ідентифіковано інноваційні підходи та передові технології у виробництві морозива, розроблено та впроваджено пропозиції щодо оптимізації потоково-технологічної лінії переробки молока з метою підвищення якості та конкурентоспроможності продукції. Дослідження, яке виконується, має велике практичне значення для підприємств переробки молока у регіоні, а також може слугувати основою для подальших наукових досліджень у галузі харчової промисловості та технологічного виробництва.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectвиробництво морозиваuk
dc.subjectцехuk
dc.subjectпломбірuk
dc.subjectвдосконаленняuk
dc.subjectкупівельна спроможністьuk
dc.subjectприбутокuk
dc.subjectохорона праціuk
dc.subjectпотоково-технологічна лініяuk
dc.subjectстрок окупностіuk
dc.titleПроєктування потоково-технологічної лінії виробництва морозива в умовах Мелітопольського району Запорізької області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування»uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_merged.pdf982.45 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.