Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17470
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Севастьянович, Марія Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-05T07:45:11Z | - |
dc.date.available | 2024-04-05T07:45:11Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Севастьянович М. В. Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Севастьянович Марія Віталіївна. Науковий керівник д.с.-г.н., доцент І. І. Бандура. Запоріжжя, 2024. 83 с., 6 розділів, 23 рис., 14 таблиць, 73 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17470 | - |
dc.description.abstract | UA: У кваліфікаційній роботі вдосконалено технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками, вирішено завдання оптимізації рецептури та технології виготовлення випічки з додаванням різних видів начинки з грибів печериці. Перший розділ присвячено аналізу наукових та науково-практичних інформаційних джерел щодо питання підвищення функціональної придатності продукції з додаванням грибів, проаналізовано види та особливості стану ринку виробів з листкового тіста. У другому розділі наведено програму роботи, характеристику об’єктів дослідження, розглянуто методи та умови проведення дослідів. Третій розділ містить результати математичного прогнозування та науково-дослідної роботи. У четвертому розділі представлено результати удосконалення існуючої технологічної схеми виготовлення випічки з листкового тіста з додаванням порошку з печериці, наведено опис апаратурно технологічної процесів. П’ятий розділ присвячено аналізу економічних показників формування собівартості борошняних виробів з листового тіста з грибною начинкою з грибів печериці з додаванням інших компонентів. У шостому розділі проаналізовано вимоги чинного законодавства до організації охорони праці на проєктному підприємстві, запропоновано заходи щодо безпеки працівників та зменшення впливу на оточуюче середовище. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | листкове тісто | uk |
dc.subject | печериця | uk |
dc.subject | порошок з грибів | uk |
dc.subject | начинки | uk |
dc.subject | технологічна лінія | uk |
dc.subject | моделювання рецептури | uk |
dc.subject | функціональна придатність | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Sevastyanovich_M_21MBHT_removed.pdf | 3.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.