Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17470
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorСевастьянович, Марія Віталіївна-
dc.date.accessioned2024-04-05T07:45:11Z-
dc.date.available2024-04-05T07:45:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСевастьянович М. В. Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Севастьянович Марія Віталіївна. Науковий керівник д.с.-г.н., доцент І. І. Бандура. Запоріжжя, 2024. 83 с., 6 розділів, 23 рис., 14 таблиць, 73 літ. джерел.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17470-
dc.description.abstractUA: У кваліфікаційній роботі вдосконалено технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками, вирішено завдання оптимізації рецептури та технології виготовлення випічки з додаванням різних видів начинки з грибів печериці. Перший розділ присвячено аналізу наукових та науково-практичних інформаційних джерел щодо питання підвищення функціональної придатності продукції з додаванням грибів, проаналізовано види та особливості стану ринку виробів з листкового тіста. У другому розділі наведено програму роботи, характеристику об’єктів дослідження, розглянуто методи та умови проведення дослідів. Третій розділ містить результати математичного прогнозування та науково-дослідної роботи. У четвертому розділі представлено результати удосконалення існуючої технологічної схеми виготовлення випічки з листкового тіста з додаванням порошку з печериці, наведено опис апаратурно технологічної процесів. П’ятий розділ присвячено аналізу економічних показників формування собівартості борошняних виробів з листового тіста з грибною начинкою з грибів печериці з додаванням інших компонентів. У шостому розділі проаналізовано вимоги чинного законодавства до організації охорони праці на проєктному підприємстві, запропоновано заходи щодо безпеки працівників та зменшення впливу на оточуюче середовище.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectлисткове тістоuk
dc.subjectпечерицяuk
dc.subjectпорошок з грибівuk
dc.subjectначинкиuk
dc.subjectтехнологічна лініяuk
dc.subjectмоделювання рецептуриuk
dc.subjectфункціональна придатністьuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинкамиuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Sevastyanovich_M_21MBHT_removed.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.