Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17210
Title: | Аналіз перспективних способів заморожування харчових продуктів |
Authors: | Колодяжний, А. Ковальов, Олександр Олександрович Kolodyazhny, A. Kovalov, Oleksandr |
Keywords: | заморозка ягід і фруктів;застосування кріопротекторів;бактеріологічна чистота;збільшення терміну зберігання |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Колодяжний А., Ковальов О. О. Аналіз перспективних способів заморожування харчових продуктів. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.174-176. |
Abstract: | UA: За статистичними та експертними оцінками, понад 50% урожаю фруктів і ягід не потрапляє до столу вітчизняного споживача через транспортні втрати, неякісну технологію переробки, відсутність належних умов зберігання та достатньої кількості надійних високоякісних сортів. Найперспективнішим шляхом подолання всіх перерахованих вище проблем є швидке заморожування сировини, зберігання отриманих напівфабрикатів при низьких температурах і використання більш досконалих способів заморожування. Актуальність теми полягає у тому, що виробників та реалізаторів харчових продуктів для більш тривалого зберігання хвилює питання якісного заморожування але при цьому із збереженням привабливого зовнішнього виду. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17210 |
UDC: | [ 664.8.375:634.7] |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._174-176.pdf | 521.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.