Аналіз перспективних способів заморожування харчових продуктів
Вантажиться...
Дата
Автори
Колодяжний, А.
Ковальов, Олександр Олександрович
Kolodyazhny, A.
Kovalov, Oleksandr
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : 2023
Анотація
UA: За статистичними та експертними
оцінками, понад 50% урожаю фруктів і ягід не потрапляє до столу
вітчизняного споживача через транспортні втрати, неякісну технологію
переробки, відсутність належних умов зберігання та достатньої
кількості надійних високоякісних сортів. Найперспективнішим
шляхом подолання всіх перерахованих вище проблем є швидке
заморожування сировини, зберігання отриманих напівфабрикатів при
низьких температурах і використання більш досконалих способів
заморожування. Актуальність теми полягає у тому, що виробників
та реалізаторів харчових продуктів для більш тривалого зберігання
хвилює питання якісного заморожування але при цьому із збереженням
привабливого зовнішнього виду.
Опис
Бібліографічний опис
Колодяжний А., Ковальов О. О. Аналіз перспективних способів заморожування харчових продуктів. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.174-176.