Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17210
Title: Аналіз перспективних способів заморожування харчових продуктів
Authors: Колодяжний, А.
Ковальов, Олександр Олександрович
Kolodyazhny, A.
Kovalov, Oleksandr
Keywords: заморозка ягід і фруктів;застосування кріопротекторів;бактеріологічна чистота;збільшення терміну зберігання
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя : 2023
Citation: Колодяжний А., Ковальов О. О. Аналіз перспективних способів заморожування харчових продуктів. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.174-176.
Abstract: UA: За статистичними та експертними оцінками, понад 50% урожаю фруктів і ягід не потрапляє до столу вітчизняного споживача через транспортні втрати, неякісну технологію переробки, відсутність належних умов зберігання та достатньої кількості надійних високоякісних сортів. Найперспективнішим шляхом подолання всіх перерахованих вище проблем є швидке заморожування сировини, зберігання отриманих напівфабрикатів при низьких температурах і використання більш досконалих способів заморожування. Актуальність теми полягає у тому, що виробників та реалізаторів харчових продуктів для більш тривалого зберігання хвилює питання якісного заморожування але при цьому із збереженням привабливого зовнішнього виду.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17210
UDC: [ 664.8.375:634.7]
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-V_mnpk_2023._174-176.pdf521.46 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.