Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17210
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колодяжний, А. | - |
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Kolodyazhny, A. | - |
dc.contributor.author | Kovalov, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-19T18:13:33Z | - |
dc.date.available | 2023-12-19T18:13:33Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Колодяжний А., Ковальов О. О. Аналіз перспективних способів заморожування харчових продуктів. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.174-176. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17210 | - |
dc.description.abstract | UA: За статистичними та експертними оцінками, понад 50% урожаю фруктів і ягід не потрапляє до столу вітчизняного споживача через транспортні втрати, неякісну технологію переробки, відсутність належних умов зберігання та достатньої кількості надійних високоякісних сортів. Найперспективнішим шляхом подолання всіх перерахованих вище проблем є швидке заморожування сировини, зберігання отриманих напівфабрикатів при низьких температурах і використання більш досконалих способів заморожування. Актуальність теми полягає у тому, що виробників та реалізаторів харчових продуктів для більш тривалого зберігання хвилює питання якісного заморожування але при цьому із збереженням привабливого зовнішнього виду. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2023 | uk |
dc.subject | заморозка ягід і фруктів | uk |
dc.subject | застосування кріопротекторів | uk |
dc.subject | бактеріологічна чистота | uk |
dc.subject | збільшення терміну зберігання | uk |
dc.title | Аналіз перспективних способів заморожування харчових продуктів | uk |
dc.type | Article | uk |
local.identifier.udc | [ 664.8.375:634.7] | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._174-176.pdf | 521.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.