Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17209
Title: | Аналіз методів очищення води для технологічних потреб переробної галузі |
Authors: | Шаповал, О. С. Ковальов, Олександр Олександрович Shapoval, O. Kovalov, Oleksandr |
Keywords: | очищення води;вимоги нормативної документації;переробна галузь;комбінований метод очищення |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Шаповал О. С., Ковальов О. О. Аналіз методів очищення води для технологічних потреб переробної галузі. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.172-174. |
Abstract: | UA: Вода в якості основної, допоміжної речовини, або як необхідний ресурс для здійснення технологічних процесів переробки харчової продукції у межах вимог нормативних документів використовується в більшості процесів у галузі. Показники іі якості здебільшого визначають органолептичні властивості готових продуктів, або норми витрати води, наприклад при здійсненні миття обладнання водою з підвищеними показниками жорсткості. Тож забезпечення високого ступеню очищення води являє собою необхідну умову функціонування та конкурентоздатності підприємств харчової та переробної галузі. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17209 |
UDC: | 620.1.631 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._172-174.pdf | 521.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.