Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17209
Title: Аналіз методів очищення води для технологічних потреб переробної галузі
Authors: Шаповал, О. С.
Ковальов, Олександр Олександрович
Shapoval, O.
Kovalov, Oleksandr
Keywords: очищення води;вимоги нормативної документації;переробна галузь;комбінований метод очищення
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя : 2023
Citation: Шаповал О. С., Ковальов О. О. Аналіз методів очищення води для технологічних потреб переробної галузі. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.172-174.
Abstract: UA: Вода в якості основної, допоміжної речовини, або як необхідний ресурс для здійснення технологічних процесів переробки харчової продукції у межах вимог нормативних документів використовується в більшості процесів у галузі. Показники іі якості здебільшого визначають органолептичні властивості готових продуктів, або норми витрати води, наприклад при здійсненні миття обладнання водою з підвищеними показниками жорсткості. Тож забезпечення високого ступеню очищення води являє собою необхідну умову функціонування та конкурентоздатності підприємств харчової та переробної галузі.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17209
UDC: 620.1.631
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-V_mnpk_2023._172-174.pdf521.75 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.