Аналіз методів очищення води для технологічних потреб переробної галузі
Вантажиться...
Дата
Автори
Шаповал, О. С.
Ковальов, Олександр Олександрович
Shapoval, O.
Kovalov, Oleksandr
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : 2023
Анотація
UA: Вода в якості основної, допоміжної
речовини, або як необхідний ресурс для здійснення технологічних
процесів переробки харчової продукції у межах вимог нормативних
документів використовується в більшості процесів у галузі. Показники
іі якості здебільшого визначають органолептичні властивості готових
продуктів, або норми витрати води, наприклад при здійсненні миття
обладнання водою з підвищеними показниками жорсткості. Тож
забезпечення високого ступеню очищення води являє собою необхідну
умову функціонування та конкурентоздатності підприємств харчової та
переробної галузі.
Опис
Бібліографічний опис
Шаповал О. С., Ковальов О. О. Аналіз методів очищення води для технологічних потреб переробної галузі. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.172-174.