Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17209
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаповал, О. С.-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorShapoval, O.-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.date.accessioned2023-12-19T17:57:57Z-
dc.date.available2023-12-19T17:57:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШаповал О. С., Ковальов О. О. Аналіз методів очищення води для технологічних потреб переробної галузі. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.172-174.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17209-
dc.description.abstractUA: Вода в якості основної, допоміжної речовини, або як необхідний ресурс для здійснення технологічних процесів переробки харчової продукції у межах вимог нормативних документів використовується в більшості процесів у галузі. Показники іі якості здебільшого визначають органолептичні властивості готових продуктів, або норми витрати води, наприклад при здійсненні миття обладнання водою з підвищеними показниками жорсткості. Тож забезпечення високого ступеню очищення води являє собою необхідну умову функціонування та конкурентоздатності підприємств харчової та переробної галузі.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2023uk
dc.subjectочищення водиuk
dc.subjectвимоги нормативної документаціїuk
dc.subjectпереробна галузьuk
dc.subjectкомбінований метод очищенняuk
dc.titleАналіз методів очищення води для технологічних потреб переробної галузіuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc620.1.631uk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-V_mnpk_2023._172-174.pdf521.75 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.