Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1598
Назва: Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочів
Інші назви: Оptimal concentrations of exogenous antioxidants for storage of solanaceae vegetables
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentina
Ключові слова: антиоксиданти;концентрація;зберігання
Дата публікації: 2015
Серія/номер: Молодий вчений : наук. журн.;№ 2(17).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1598
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1363.pdf324.77 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.