ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1598
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровнаuk
dc.contributor.authorZhukova, Valentinauk
dc.date.accessioned2017-05-22T12:06:01Z-
dc.date.available2017-05-22T12:06:01Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1598-
dc.description.sponsorshipUK: Досліджено вплив різних концентрацій іонолу в поєднанні з лецитином на тривалість зберігання, природній убуток маси та вихід товарної продукції томатів та перцю. Обробка антиоксидантами дозволяє подовжити тривалість зберігання, зменшити природний убуток маси, підвищити вихід товарної продукції томатів та перцю. Встановлені оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання плодів томата і перцю. EN: Effect of various concentrations of BHT in combination with lecithin on the shelf life, natural weight loss and marketable products of tomatoes and sweet peppers was studied. Lower physiological loss in weight, high marketability and longer shelf life were recorded at fruits under conditions of treatment with antioxidants. The optimal concentration of exogenous antioxidants for storage of tomato and sweet pepper fruits was found.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМолодий вчений : наук. журн.;№ 2(17).-
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectконцентраціяuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.titleОптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочівuk
dc.title.alternativeОptimal concentrations of exogenous antioxidants for storage of solanaceae vegetablesuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1363.pdf324,77 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.