Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1587
Title: | Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників |
Authors: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna |
Keywords: | погодні умови;органічні кислоти;плоди;слива |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Series/Report no.: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;№ 4(10) |
Abstract: | UK: Встановлено, що основними абіотичними чинниками, які мають найбільш істотний вплив на смакові якості, є абсолютна мак- симальна температура та кількість опадів останнього місяця формування плодів сливи. У якості регресійної моделі для прогнозу- вання смакових якостей слив від абіотичних чинників слід користуватися розробленою моделлю для прогнозування вмісту вільних кислот |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1587 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.