Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1587
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | uk |
dc.contributor.author | Serdyuk, Maryna | uk |
dc.date.accessioned | 2017-05-18T11:14:23Z | - |
dc.date.available | 2017-05-18T11:14:23Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1587 | - |
dc.description.abstract | UK: Встановлено, що основними абіотичними чинниками, які мають найбільш істотний вплив на смакові якості, є абсолютна мак- симальна температура та кількість опадів останнього місяця формування плодів сливи. У якості регресійної моделі для прогнозу- вання смакових якостей слив від абіотичних чинників слід користуватися розробленою моделлю для прогнозування вмісту вільних кислот | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта | uk |
dc.relation.ispartofseries | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;№ 4(10) | - |
dc.subject | погодні умови | uk |
dc.subject | органічні кислоти | uk |
dc.subject | плоди | uk |
dc.subject | слива | uk |
dc.title | Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.