Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1587
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровнаuk
dc.contributor.authorSerdyuk, Marynauk
dc.date.accessioned2017-05-18T11:14:23Z-
dc.date.available2017-05-18T11:14:23Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1587-
dc.description.abstractUK: Встановлено, що основними абіотичними чинниками, які мають найбільш істотний вплив на смакові якості, є абсолютна мак- симальна температура та кількість опадів останнього місяця формування плодів сливи. У якості регресійної моделі для прогнозу- вання смакових якостей слив від абіотичних чинників слід користуватися розробленою моделлю для прогнозування вмісту вільних кислотuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУкраинская государственная академия железнодорожного транспортаuk
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;№ 4(10)-
dc.subjectпогодні умовиuk
dc.subjectорганічні кислотиuk
dc.subjectплодиuk
dc.subjectсливаuk
dc.titleФормування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинниківuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1347.pdf251.95 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.