Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15783
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiienko, Vadym | - |
dc.contributor.author | Пупинін, Андрій Андрійович | - |
dc.contributor.author | Пупынин, Андрей Андреевич | - |
dc.contributor.author | Pupynin, Andrii | - |
dc.contributor.author | Мережко, І. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T12:25:53Z | - |
dc.date.available | 2021-12-10T12:25:53Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15783 | - |
dc.description.abstract | Виробництво макаронних виробів – найдавніша галузь харчової промисловості, яка виробляє продукти харчування повсякденного попиту. Розвиток цієї галузі у «радянський період» відрізняла висока концентрація та спеціалізація виробництва. Інша відмінна риса – поширення безперервного тризмінного режиму роботи, що забезпечувало більш високу стабільність технологічних параметрів, проте гальмувало розширення асортименту виробів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 120-121 | - |
dc.subject | макаронні вироби | uk |
dc.subject | тісто | uk |
dc.subject | харчова та енергетична цінність | uk |
dc.title | Обгрунтування модернізації технологічної лінії виробництва короткорізаних макаронних виробів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.