Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15783
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vadym-
dc.contributor.authorПупинін, Андрій Андрійович-
dc.contributor.authorПупынин, Андрей Андреевич-
dc.contributor.authorPupynin, Andrii-
dc.contributor.authorМережко, І. Ю.-
dc.date.accessioned2021-12-10T12:25:53Z-
dc.date.available2021-12-10T12:25:53Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15783-
dc.description.abstractВиробництво макаронних виробів – найдавніша галузь харчової промисловості, яка виробляє продукти харчування повсякденного попиту. Розвиток цієї галузі у «радянський період» відрізняла висока концентрація та спеціалізація виробництва. Інша відмінна риса – поширення безперервного тризмінного режиму роботи, що забезпечувало більш високу стабільність технологічних параметрів, проте гальмувало розширення асортименту виробів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 120-121-
dc.subjectмакаронні виробиuk
dc.subjectтістоuk
dc.subjectхарчова та енергетична цінністьuk
dc.titleОбгрунтування модернізації технологічної лінії виробництва короткорізаних макаронних виробівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.pdf328.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.