Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15783
Title: | Обгрунтування модернізації технологічної лінії виробництва короткорізаних макаронних виробів |
Authors: | Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym Пупинін, Андрій Андрійович Пупынин, Андрей Андреевич Pupynin, Andrii Мережко, І. Ю. |
Keywords: | макаронні вироби;тісто;харчова та енергетична цінність |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 120-121 |
Abstract: | Виробництво макаронних виробів – найдавніша галузь харчової промисловості, яка виробляє продукти харчування повсякденного попиту. Розвиток цієї галузі у «радянський період» відрізняла висока концентрація та спеціалізація виробництва. Інша відмінна риса – поширення безперервного тризмінного режиму роботи, що забезпечувало більш високу стабільність технологічних параметрів, проте гальмувало розширення асортименту виробів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15783 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.