Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15772
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vadym-
dc.contributor.authorПупинін, Андрій Андрійович-
dc.contributor.authorПупынин, Андрей Андреевич-
dc.contributor.authorPupynin, Andrii-
dc.contributor.authorТішин, В. С.-
dc.date.accessioned2021-12-10T08:59:47Z-
dc.date.available2021-12-10T08:59:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15772-
dc.description.abstractКрохмале-продукти, отримані з рослинної сировини (в основному з кукурудзи і картоплі), мають важливе народногосподарське значення і широко використовуються для харчових і технічних цілей. В харчовій промисловості знаходять вживання, як власне крохмаль, так і різні види крохмале-продуктів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 61-63-
dc.subjectкрохмале-патокова промисловістьuk
dc.subjectпромивка крохмалюuk
dc.subjectвакуум-фільтриuk
dc.subjectпорожнистий барабанuk
dc.titleОбгрунтування конструкції барабанного вакуум-фільтру для промивки крохмалюuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf416.68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.