Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1565
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentina | - |
dc.contributor.author | Данченко, Олена Олександрівна | uk |
dc.contributor.author | Данченко, Елена Александровна | uk |
dc.contributor.author | Danchenko, Olena | uk |
dc.date.accessioned | 2017-05-17T13:35:41Z | - |
dc.date.available | 2017-05-17T13:35:41Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1565 | - |
dc.description.abstract | UK: Досліджено динаміку лікопену, β-каротину, хлорофілів a і b плодів томату, вирощених в умовах відкритого та закритого ґрунту, при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом дозволяє уповільнювати процеси розпаду хлорофілів, каротиноїдів, що сприяє максимальній збереженості біологічної цінності томатів і подовженню терміну їх зберігання. EN: The dynamics licopene, β-carotin, chlorophyll (a and b) of tomato fruits from the open ground and from the greenhouse, during the storage with antioxidants is explored. It is defined, that the treatment by antioxidant preparations with the cooling allows slowing the processes destruction of chlorophyll and carotenoids that enables to preservation of biological value of tomato fruit and increase of term storage. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | БНАУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Агробіологія: зб. наук. праць;№ 6(86) | - |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | плоди томату | uk |
dc.subject | обробка | uk |
dc.title | Зміни вмісту каротиноїдів і хлорофілів у плодах томату з відкритого та закритого ґрунту протягом зберігання за дії антиоксидантів | uk |
dc.title.alternative | Change carotenoid content and chlorophyll in tomato fruits of open and closed ground during the storage with antioxidants | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.