Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1565
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentina-
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівнаuk
dc.contributor.authorДанченко, Елена Александровнаuk
dc.contributor.authorDanchenko, Olenauk
dc.date.accessioned2017-05-17T13:35:41Z-
dc.date.available2017-05-17T13:35:41Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1565-
dc.description.abstractUK: Досліджено динаміку лікопену, β-каротину, хлорофілів a і b плодів томату, вирощених в умовах відкритого та закритого ґрунту, при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом дозволяє уповільнювати процеси розпаду хлорофілів, каротиноїдів, що сприяє максимальній збереженості біологічної цінності томатів і подовженню терміну їх зберігання. EN: The dynamics licopene, β-carotin, chlorophyll (a and b) of tomato fruits from the open ground and from the greenhouse, during the storage with antioxidants is explored. It is defined, that the treatment by antioxidant preparations with the cooling allows slowing the processes destruction of chlorophyll and carotenoids that enables to preservation of biological value of tomato fruit and increase of term storage.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherБНАУuk
dc.relation.ispartofseriesАгробіологія: зб. наук. праць;№ 6(86)-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectплоди томатуuk
dc.subjectобробкаuk
dc.titleЗміни вмісту каротиноїдів і хлорофілів у плодах томату з відкритого та закритого ґрунту протягом зберігання за дії антиоксидантівuk
dc.title.alternativeChange carotenoid content and chlorophyll in tomato fruits of open and closed ground during the storage with antioxidantsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1327.pdf886.54 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.