Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1559
Title: | Дослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберігання |
Authors: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Степаненко, Дмитро Сергійович Степаненко, Дмитрий Сергеевич Stepanenko, Dmitro Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii |
Keywords: | слива;плоди;втрата маси;погодні умови |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Series/Report no.: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;№ 1/10(79) |
Abstract: | Встановлено, що основним показником хімічного складу, який має домінуючий вплив на інтенсивність втрат маси плодів сливи, є вміст сухих речовин. Серед досліджених погодних чинників найбільш істотний вплив має сума активних температур останнього місяця формування плодів. За допомогою регресійного аналізу були розроблені математичні моделі для завчасного прогнозування втрат маси. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1559 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.