Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1559
Название: Дослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберігання
Авторы: Сердюк, М. Є.
Степаненко, Д. С.
Кюрчев, С. В.
Ключевые слова: слива
плоди
втрата маси
погодні умови
Дата публикации: 2016
Издательство: Украинская государственная академия железнодорожного транспорта
Серия/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;№ 1/10(79)
Краткий осмотр (реферат): Встановлено, що основним показником хімічного складу, який має домінуючий вплив на інтенсивність втрат маси плодів сливи, є вміст сухих речовин. Серед досліджених погодних чинників найбільш істотний вплив має сума активних температур останнього місяця формування плодів. За допомогою регресійного аналізу були розроблені математичні моделі для завчасного прогнозування втрат маси.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1559
Располагается в коллекциях:кафедра Технологія переробки та зберігання продукції с/г

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1483.pdf270,27 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.