Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Effect of perforation size and substrate bag fruiting position on the morphology of fruiting bodies and clusters in Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm
Bandyra, Iryna
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Isikhuemhen, S.
;
Kulyk, Alina
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Serdyuk, Maryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Sukharenko, Olena
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Koliadenko, Viktoriia
;
Коляденко, Вікторія Вікторівна
;
Коляденко, Виктория Викторовна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2021
Особливості виготовлення напівфабрикатів з плодових тіл гливи золотої та опенька тополевого
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandura, Iryna
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Haprindashvili, Nona
2021
Особливості організації роботи кав’ярень
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Карман, Тетяна Вікторівна
;
Карман, Татьяна Викторовна
;
Karman, Tetiana
;
Прошин, А. С.
2020
Міждисциплінарний підхід у викладанні дисципліни «Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості»
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandyra, Iryna
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2021
Історичні передумови формування регіональної південно-української кухні та вплив на неї кулінарних традицій етнічних переселенців
Карман, Тетяна Вікторівна
;
Карман, Татьяна Викторовна
;
Karman, Tetiana
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2021
Стан та перспективи розвитку готельно–ресторанного бізнесу в Україні
Карман, Тетяна Вікторівна
;
Карман, Татьяна Викторовна
;
Karman, Tetiana
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
Discover
Author
6
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
5
Gaprindashvili, Nona
3
Karman, Tetiana
3
Kulyk, Alina
3
Бандура, Ирина Ивановна
3
Бандура, Ірина Іванівна
3
Карман, Татьяна Викторовна
3
Карман, Тетяна Вікторівна
3
Кулик, Алина Степановна
3
Кулик, Аліна Степанівна
.
next >
Subject
1
biological efficiency
1
Bulgarian cuisine
1
coffee
1
culinary traditions
1
development
1
discipline
1
educational process
1
ethnic cuisine
1
features of laboratory practicum
1
fruiting body morphology
.
next >
Date issued
5
2021
1
2020
Has File(s)
6
true