Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 49 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вплив погодних умов на формування якості та лежкість плодів яблуні за обробки антиоксидантними композиціямиБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2014Вплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблукСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana
2017Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruitsSerdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Stepanenko, Dmytrо; Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Kopylova, Tatiana; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Kulik, Alina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Atanasova, Vita; Kashkano, Maryana; Kozonova, Julia
2013Оцінка збереженості яблук за обробки антиоксидантними композиціями за допомогою методу ХаррінгтонаБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Малкіна, Віра Михайлівна; Малкина, Вера Михайловна; Malkina, Vira
2020Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena
2015Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинниківСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2010Застосування антистресового препарату під час зберігання плодів та ягідСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2016Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодівСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Stepanenko, Dmitro; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2019Вплив розчинів нанометалів на інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів грушіСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2019Зберігання плодових овочів з використанням екзогенних антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia