Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 10 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Обгрунтування режимів та способів зберігання зерна
Ялпачик, Володимир Федорович
;
Ялпачик, Владимир Федорович
;
Yalpachyk, Volodymyr
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2017
Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання огірків
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Данченко, Олена Олександрівна
;
Данченко, Елена Александровна
;
Danchenko, Olena
;
Євлаш, В. В.
;
Eвлаш, В. В.
;
Evlash, V.
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Степаненко, Дмитро Сергійович
;
Степаненко, Дмитрий Сергеевич
;
Stepanenko, Dmitro
2016
Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsley
Тележенко, Л. М.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2016
Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки
Тележенко, Л. М.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2017
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
Osokina, K.
;
Kostetska, O.
;
Gerasymchuk, V.
;
Voziian, L.
;
Telezhenko, O.
;
Priss, Оlesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Stepanenko, D.
2014
Економічна оцінка ефективності використання способу охолодження зерна
Ялпачик, Володимир Федорович
;
Ялпачик, Владимир Федорович
;
Yalpachyk, Volodymyr
;
Кравець, Олег Васильович
;
Кравец, Олег Васильевич
;
Kravets, Oleh
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2017
Вплив абіотичних факторів на інтенсивність дихання плодових овочів впродовж зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Євлаш, В. В.
;
Евлаш, В. В.
;
Evlash, V.
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentina
;
Калугіна, І. М.
;
Калугина, И. Н.
;
Kalugina, I.
;
Колесніченко, С. Л.
;
Колесниченко, С. Л.
;
Kolesnichenko, S.
;
Салавелис, А. Д.
;
Салавелис, А. Д.
;
Salavelys, A.
;
Золовська, О. В.
;
Золовская, О. В.
;
Zolovska, О.
;
Бандуренко, Г. М.
;
Бандуренко, Г. Н.
;
Bandurenko, G.
2020
Якість готельно–ресторанних послуг
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2024
Analysis of the hypotheses of milk fat phase dispersion and structural features of homogenizers.
Samoichuk, Kyrylo
;
Самойчук, Кирило Олегович
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Palianychka, Nadiia
;
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Kovalyov, Alexandr
;
Ковальов, Олександр Олександрович
;
Dmytrevskyi, Dmytro
;
Horielko, Dmytro
;
Chervonyi, Vitalii
;
Voitsekhivsky, Volodymyr
2017
Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage.
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Еvlash, V.
;
Z h u k o v a, V .
;
Kiurchev, Serhii
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Kalugina, I.
;
Kolesnichenko, S.
;
S a l a v e l i s, A .
;
Z o l o v s k a, O .
;
Bandurenko, H.
Discover
Author
9
Verkholantseva, Valentyna
8
Верхоланцева, Валентина Александр...
5
Жукова, Валентина Федоровна
5
Жукова, Валентина Федорівна
4
Kiurchev, Serhii
4
Кюрчев, Сергій Володимирович
4
Прісс, Олеся Петрівна
3
Priss, Оlesia
3
Zhukova, Valentina
3
Кюрчев, Сергей Владимирович
.
next >
Subject
4
абіотичні фактори
3
антиоксиданти
2
heat treatment
2
абиотические факторы
2
антиоксиданты
2
аскорбінова кислота
2
зелень петрушки
2
кореляція
2
теплова обробка
2
тепловая обработка
.
next >
Date issued
2
2020 - 2024
8
2011 - 2019
Has File(s)
10
true