Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 101-110 of 361 (Search time: 0.012 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Качественные характеристики товарных грибовМироничева, Е. С.; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Kiurcheva, Liudmyla
2020Амортизаційна політика підприємства: сутність та проблеми формуванняКарман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana
2017Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruitsSerdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Stepanenko, Dmytrо; Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Kopylova, Tatiana; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Kulik, Alina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Atanasova, Vita; Kashkano, Maryana; Kozonova, Julia
2013Оцінка збереженості яблук за обробки антиоксидантними композиціями за допомогою методу ХаррінгтонаБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Малкіна, Віра Михайлівна; Малкина, Вера Михайловна; Malkina, Vira
2020Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусейМайборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Федорко, А. С.; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2020Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena
2021Захисні покриття та способи обробки м'ясних продуктів з метою підвищення їх бар'єрних властивостейЗагорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira
2011Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томата при зберіганніПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Zhukova, Valentina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна
2015Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинниківСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2018Вдосконалення конструкції шнекового пресу для видалення сокуБілий, О. Г.; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia