Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.015 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцю
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Загорко, Надежда Петровна
;
Zahorko, Nadiia
2016
Еffect of the substrate composition on yield and quality of basil (Оcimum basilicum l.)
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Burdina, Iryna
;
Бурдіна, Ірина Олександрівна
;
Бурдина, Ирина Александровна
2016
Вплив компонентного складу субстрату на пігментний комплекс та фотосинтетичну продуктивність васильків справжніх
Бурдіна, Ірина Олександрівна
;
Бурдина, Ирина Александровна
;
Burdina,Iryna
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2016
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Бандуренко, Г. М.
;
Бандуренко, Г. Н.
;
Bandurernko, G.
2016
Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
Discover
Author
5
Присс, Олеся Петровна
5
Прісс, Олеся Петрівна
2
Бурдина, Ирина Александровна
2
Бурдіна, Ірина Олександрівна
1
Bandurernko, G.
1
Burdina, Iryna
1
Burdina,Iryna
1
Zahorko, Nadiia
1
Бандуренко, Г. М.
1
Бандуренко, Г. Н.
.
next >
Subject
2
зберігання
1
antioxidant
1
ascorbic acid
1
basil
1
carotenoids
1
essential oil
1
pepper
1
storage
1
substrate
1
total phenolic compounds
.
next >