Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Effect of perforation size and substrate bag fruiting position on the morphology of fruiting bodies and clusters in Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm
Bandyra, Iryna
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Isikhuemhen, S.
;
Kulyk, Alina
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Serdyuk, Maryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Sukharenko, Olena
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Koliadenko, Viktoriia
;
Коляденко, Вікторія Вікторівна
;
Коляденко, Виктория Викторовна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2020
Вплив абіотичних чінників на формування смакових якостей плодів вишні
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdiuk, Maryna
;
Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна
;
Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна
;
Shkinder-Barmina, Anna
;
Кривонос, Ірина Анатоліївна
;
Кривонос, Ирина Анатольевна
;
Kryvonos, Iryna
2020
Формування сухих розчинних речовин у плодах черешні під впливом абіотичних факторів
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
;
Малкіна, Віра Михайлівна
;
Малкина, Вера Михайловна
;
Malkina, Vira
;
Кривонос, Ірина Анатоліївна
;
Кривонос, Ирина Анатольевна
;
Kryvonos, Iryna
;
Тимощук, Т. М.
;
Євстафієва, Катерина Сергіївна
;
Евстафиева, Екатерина Сергеевна
;
Yevstafiieva, Kateryna
2020
Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Hryhorenko, Olena
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Suharenko, Olena
2021
Стевія медова – як натуральний замінник цукру
Зарецька, Дар'я Костянтинівна
;
Зарецкая, Дарья Константиновна
;
Zaretska, Daria
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdiuk, Maryna
2020
Реалізація вільного вибору дисциплін студентами як один з ключових моментів модернізації освітньопрофесійної програми 241 «Готельно-ресторанна справа»
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Нryhorenko, Olena
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
2020
Моделювання рецептури замороженого напівфабриката з підвищеним вмістом аскорбінової кислоти
Зарецька, Дар'я Костянтинівна
;
Зарецкая, Дарья Константиновна
;
Zaretska, Daria
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdiuk, Maryna
Discover
Author
4
Serdyuk, Maryna
3
Serdiuk, Maryna
2
Ivanova, Iryna
2
Kryvonos, Iryna
2
Zaretska, Daria
2
Zhukova, Valentyna
2
Григоренко, Елена Витальевна
2
Григоренко, Олена Віталіївна
2
Жукова, Валентина Федоровна
2
Жукова, Валентина Федорівна
.
next >
Subject
2
hotel and restaurant business
2
variability
2
варіабельність
1
biological efficiency
1
cherry fruits
1
competences
1
composite mixture
1
cryogenic storage
1
dry soluble substances
1
educational process
.
next >
Date issued
5
2020
2
2021