Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14813
Title: Вплив гарбузового борошна на харчову цінність кондитерських виробів
Authors: Шеховцова, Д. С.
Keywords: кондитерські вироби;гарбузове борошно;харчова цінність;гарбузове насіння;коржі Молочні
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Тези доповідей VIIІ Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології (01-18 листопада 2020 р.);С. 52
Abstract: Метою досліджень було удосконалення технології приготування коржів Молочних з використанням нетрадиційної сировини, що сприяє підвищенню їх харчової та біологічної цінності. Коржі, одержувані за традиційною технологією, характеризуються незбалансованістю амінокислотного складу білків і невисокою їх біологічною цінністю, малим вмістом харчових волокон і мікронутрієнтів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14813
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1_.pdf479.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.