Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14813
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шеховцова, Д. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-24T06:27:02Z | - |
dc.date.available | 2021-06-24T06:27:02Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14813 | - |
dc.description.abstract | Метою досліджень було удосконалення технології приготування коржів Молочних з використанням нетрадиційної сировини, що сприяє підвищенню їх харчової та біологічної цінності. Коржі, одержувані за традиційною технологією, характеризуються незбалансованістю амінокислотного складу білків і невисокою їх біологічною цінністю, малим вмістом харчових волокон і мікронутрієнтів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Тези доповідей VIIІ Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології (01-18 листопада 2020 р.);С. 52 | - |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | гарбузове борошно | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | гарбузове насіння | uk |
dc.subject | коржі Молочні | uk |
dc.title | Вплив гарбузового борошна на харчову цінність кондитерських виробів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.