Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14813
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШеховцова, Д. С.-
dc.date.accessioned2021-06-24T06:27:02Z-
dc.date.available2021-06-24T06:27:02Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14813-
dc.description.abstractМетою досліджень було удосконалення технології приготування коржів Молочних з використанням нетрадиційної сировини, що сприяє підвищенню їх харчової та біологічної цінності. Коржі, одержувані за традиційною технологією, характеризуються незбалансованістю амінокислотного складу білків і невисокою їх біологічною цінністю, малим вмістом харчових волокон і мікронутрієнтів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesТези доповідей VIIІ Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології (01-18 листопада 2020 р.);С. 52-
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectгарбузове борошноuk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.subjectгарбузове насінняuk
dc.subjectкоржі Молочніuk
dc.titleВплив гарбузового борошна на харчову цінність кондитерських виробівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1_.pdf479.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.