Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14500
Title: | Збереженність плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробки |
Authors: | Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna Онопченко, Н. В. |
Keywords: | зберігання томатів;антиоксидантна обробка плодів;дослідження;забарвлення плодів |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 18 листопада 2020 р.);С. 161-163 |
Abstract: | В Україні в рейтингу овочевих культур лідером є томат, його вирощують на площі близько 150 тис. га, що становить 23,8% загальної структури посівних площ. Зберігати тривалий час томати доволі складно. Відповідно до державного стандарту на томати, тривалість їхнього холодильного зберігання не перевищує 30 діб. На лежкоздатність плодів впливають різні фактори: біологічні властивості сорту, абіотичні, агротехнічні фактори вирощування, спосіб збирання, ступінь стиглості плодів, технологія зберігання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14500 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.