Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14500
Title: Збереженність плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробки
Authors: Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentyna
Онопченко, Н. В.
Keywords: зберігання томатів;антиоксидантна обробка плодів;дослідження;забарвлення плодів
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 18 листопада 2020 р.);С. 161-163
Abstract: В Україні в рейтингу овочевих культур лідером є томат, його вирощують на площі близько 150 тис. га, що становить 23,8% загальної структури посівних площ. Зберігати тривалий час томати доволі складно. Відповідно до державного стандарту на томати, тривалість їхнього холодильного зберігання не перевищує 30 діб. На лежкоздатність плодів впливають різні фактори: біологічні властивості сорту, абіотичні, агротехнічні фактори вирощування, спосіб збирання, ступінь стиглості плодів, технологія зберігання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14500
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3_.pdf171.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.