Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14500
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.contributor.authorОнопченко, Н. В.-
dc.date.accessioned2021-06-08T11:32:48Z-
dc.date.available2021-06-08T11:32:48Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14500-
dc.description.abstractВ Україні в рейтингу овочевих культур лідером є томат, його вирощують на площі близько 150 тис. га, що становить 23,8% загальної структури посівних площ. Зберігати тривалий час томати доволі складно. Відповідно до державного стандарту на томати, тривалість їхнього холодильного зберігання не перевищує 30 діб. На лежкоздатність плодів впливають різні фактори: біологічні властивості сорту, абіотичні, агротехнічні фактори вирощування, спосіб збирання, ступінь стиглості плодів, технологія зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 18 листопада 2020 р.);С. 161-163-
dc.subjectзберігання томатівuk
dc.subjectантиоксидантна обробка плодівuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectзабарвлення плодівuk
dc.titleЗбереженність плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробкиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3_.pdf171.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.