Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14500
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Онопченко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-08T11:32:48Z | - |
dc.date.available | 2021-06-08T11:32:48Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14500 | - |
dc.description.abstract | В Україні в рейтингу овочевих культур лідером є томат, його вирощують на площі близько 150 тис. га, що становить 23,8% загальної структури посівних площ. Зберігати тривалий час томати доволі складно. Відповідно до державного стандарту на томати, тривалість їхнього холодильного зберігання не перевищує 30 діб. На лежкоздатність плодів впливають різні фактори: біологічні властивості сорту, абіотичні, агротехнічні фактори вирощування, спосіб збирання, ступінь стиглості плодів, технологія зберігання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 18 листопада 2020 р.);С. 161-163 | - |
dc.subject | зберігання томатів | uk |
dc.subject | антиоксидантна обробка плодів | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | забарвлення плодів | uk |
dc.title | Збереженність плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробки | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.