Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14498
Title: | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини |
Authors: | Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna Морозова, С. М. |
Keywords: | кондитерські вироби;коржі Молочні;гарбузове борошно;технологія приготування коржів;споживчі властивості |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 18 листопада 2020 р.);С. 160-161 |
Abstract: | Сучасним напрямком розвитку виробництва кондитерських виробів є розробка технологій приготування продукції на основі нетрадиційної сировини з урахуванням її впливу на якість готових виробів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14498 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.