Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14498
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.contributor.authorМорозова, С. М.-
dc.date.accessioned2021-06-08T11:19:57Z-
dc.date.available2021-06-08T11:19:57Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14498-
dc.description.abstractСучасним напрямком розвитку виробництва кондитерських виробів є розробка технологій приготування продукції на основі нетрадиційної сировини з урахуванням її впливу на якість готових виробів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 18 листопада 2020 р.);С. 160-161-
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectкоржі Молочніuk
dc.subjectгарбузове борошноuk
dc.subjectтехнологія приготування коржівuk
dc.subjectспоживчі властивостіuk
dc.titleУдосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировиниuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2_.pdf165.29 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.