Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14498
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Морозова, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-08T11:19:57Z | - |
dc.date.available | 2021-06-08T11:19:57Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14498 | - |
dc.description.abstract | Сучасним напрямком розвитку виробництва кондитерських виробів є розробка технологій приготування продукції на основі нетрадиційної сировини з урахуванням її впливу на якість готових виробів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 18 листопада 2020 р.);С. 160-161 | - |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | коржі Молочні | uk |
dc.subject | гарбузове борошно | uk |
dc.subject | технологія приготування коржів | uk |
dc.subject | споживчі властивості | uk |
dc.title | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.