Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1438
Назва: | Характеристика бактерій аеробних субстратів під час виробництва ксилотрофних базидіоміцетів |
Автори: | Бісько, Н. А. Мироничева, О. С. Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna |
Ключові слова: | бактерії;аеробна пастеризація;субстрат |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | НУБіП |
Серія/номер: | Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Вип. 176 |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено видовий склад бактеріальної мікрофлори субстратів, виготовлених методом аеробної пастеризації для виробництва ксилотрофних базидіоміцетів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1438 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1218.pdf | 199.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.