Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1438
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБісько, Н. А.-
dc.contributor.authorМироничева, О. С.-
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorБандура, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorBandura, Iryna-
dc.date.accessioned2017-04-24T08:15:54Z-
dc.date.available2017-04-24T08:15:54Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1438-
dc.description.abstractДосліджено видовий склад бактеріальної мікрофлори субстратів, виготовлених методом аеробної пастеризації для виробництва ксилотрофних базидіоміцетів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНУБіПuk
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Вип. 176-
dc.subjectбактеріїuk
dc.subjectаеробна пастеризаціяuk
dc.subjectсубстратuk
dc.titleХарактеристика бактерій аеробних субстратів під час виробництва ксилотрофних базидіоміцетівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1218.pdf199.41 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.