Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-15 of 15 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Плодово-ягідні заморожені сумішші – перспективне джерело вітамінівБартиш, Д. І.; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2019Розробка рецептури м’ясних консервів з грибамиКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І. В.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2019Вибір сорту черешні з оптимальним комплексом параметрів за методом багатокрітеріальної оптимізаціїІванова, Ірина Євгеніївна; Сердюк, Марина Єгорівна; Герасько, Тетяна Володимирівна; Білоус, Ельзара Серанівна; Кривонос, Ірина Анатоліївна
2019Вплив розчинів нанометалів на інтенсивність окисно- відновних процесів при зберіганні плодів груші.Сердюк, Марина Єгорівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Андрущенко, Микола Васильович; Жукова, В. Ф
2019Розробка рецептури м’ясних консервів з грибамиКулик, Аліна Степанівна; Бандура, Ірина Іванівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І.В.; Гаприндашвили, Нона Арчилівна