Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-55 of 55 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruitsPriss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна
2020Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіонуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Ротань, П.
2014Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2019Урожайність пшениці озимої залежно від передпосівної обробки насінняКліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia; Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana
2014Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцюПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna